Usein kysyttyä

Paljonko bändin tilaaminen maksaa?

  • Hintapyyntömme pyörii n. 1400 – 1700 euron välillä, riippuen mm. keikkapaikan sijainnista ja settien määrästä. Majoitusta vaativien keikkojen hinta nousee yleensä yli 2000 euroon. (Mitä esiintyjä maksaa?) Toistaiseksi meillä ei ole käytössä varausmaksukäytäntöä, vaan veloitamme palkkion kokonaisuudessaa keikan jälkeen laskulla.

Miten paljon soittoa keikkaanne sisältyy?

  • Tyypillisesti juhlakeikat muodostuvat kahdesta tai kolmesta 45 minuutin setistä – myös muut settien kestot ja määrät onnistuvat, kysy rohkeasti! Iltasettien lisäksi voimme esiintyä myös esimerkiksi vihkitilaisuudessa tai soittaa vaikka rauhallista taustamusiikkia ruokailun aikana. 

Kuinka paljon settilistoihin voi vaikuttaa?

  • Voitte vaikuttaa settilistoihin nimeämällä suosikkeja ohjelmistostamme, nämä tulisi kertoa viimeistään kaksi viikkoa ennen keikkaa. Pyrimme toteuttamaan myös ohjelmiston ulkopuolisia toivekappaleita parhaamme mukaan – valitettavasti emme kuitenkaan voi luvata että pystyisimme aina toteuttamaan jokaisen toivebiisin. Mitä aiemmin toiveet ovat bändin tiedossa, sitä suuremmalla todennäköisyydellä ne voidaan toteuttaa! Häätanssitoivekappale kuuluu aina hintaan, ja senkin tulisi olla bändin tiedossa ihan viimeistään kaksi viikkoa ennen keikkaa.
  • Lopulliset settilistat kannattaa jättää bändin tehtäväksi: tilanteet elävät, ja saatamme muuttaa settejä kesken keikankin, jos tunnelma sitä vaatii. Valitsemme settilistojen tyylilajit (bilemusiikki, tanssimusiikki, taustajazz) aina tilaajan toiveiden ja tilaisuuden luonteen mukaan. 

Milloin tulette keikkapaikalle? Milloin poistutte?

  • Tulemme paikalle n. kaksi tuntia ennen juhlan alkua, jotta voimme roudata, kasata setupin ja tehdä soundcheckin häiritsemättä juhlaa. Puramme tonttimme ja roudaamme tavarat pois keikan päätyttyä.

Mitä bändi tarvitsee?

  • Bändi tarvitsee vähintään n. 3 x 4 metriä esiintymistilaa (ja kannattaa varata tilaa myös tanssilattiaa varten!). Lavan läheisyydessä on hyvä olla pistorasioita – tavallinen, maadoitettu verkkovirta riittää. Varaattehan jonkinlaisen taukotilan, jossa voimme viettää aikaa ja valmistautua keikkaan.
  • Bändin ruokailun tarjoaa yleensä tilaaja, ja monilta pitopalveluilta voikin ostaa palveluntarjoajien ruoan edullisempaan hintaan. Jos budjetti ei kuitenkaan veny bändin muonittamiseen, meidän on hyvä tietää etukäteen, niin osaamme varautua.

Voimmeko lainata mikrofonia tai äänentoistolaitteita?

  • Tarvittaessa voimme ottaa mukaan lainamikrofonin puheita varten ja illan aikana kaiuttimistamme voi soittaa taustamusiikkia – näistä on sovittava etukäteen! Mikrofonimme ei ole langaton. Taustamusiikkia varten tarvitset oman laitteen (läppäri/puhelin tms.), meiltä saat tarvittavan piuhan. 
  • Normaalisti puramme tonttimme heti keikan päätyttyä, mutta voimme lisähintaan vuokrata äänentoistolaitteita loppuillan bileitä varten (korkeintaan klo 02.30 asti). Emme jätä laitteita vartioimatta, joten tällaisessa tilanteessa bändistä ainakin yksi jää juhlapaikalle odottamaan illan päättymistä.
Kuva Sander Vill